Skip to content Skip to footer

evenementen

RAINBOW WEEK
Het hele jaar door organiseren we activiteiten, met als hoogtepunt de Rainbow Week in oktober!

Houdt onze website en social mediakanalen in de gaten voor updates

Voor meer informatie en/of vragen, neem gerust contact met ons op via;  info@gooienvechtinclusief.nl

Hillywood pride safari

Door stichting Gooi & Vecht Inclusief tijdens de Rainbow Week 2022

De 4e Gooische Rainbow Week vindt plaats in de week van 07 tot en met 15 oktober 2022! Tijdens de Rainbow Week kleuren Hilversum en de omliggende plaatsen in de regenboogkleuren om onze diversiteit te vieren!

Na een spectaculaire aftrap met het Rainbow Ball in De Vorstin op 07 oktober vinden er een week lang activiteiten plaats, om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTIQ+ te bevorderen en om aandacht te vragen voor seksuele- en genderdiversiteit en inclusiviteit! Iedereen is welkom!

Stichting Gooi & Vecht Inclusief organiseert de Rainbow Week en activiteiten die ervoor zorgen dat inwoners die zich als LHBTIQ+ identificeren, zichzelf kunnen zijn, kunnen houden van wie zij willen, zich veilig voelen én mee kunnen doen. Dit doen wij in samenwerking met gemeenten. Om de inclusiviteit te bevorderen willen wij dit ook heel graag met lokale bedrijven en organisaties doen!

Mooie voorbeelden!

Tijdens de Rainbowweek 2021 had Libris Voorhoeve bijvoorbeeld een thematafel met LHBTIQ+ gerelateerde literatuur en speelde het draaiorgel feestelijk ‘roze’ muziek!

DOE MEE! Laat zien hoe inclusief jouw bedrijf of organisatie is!

Dit jaar organiseren wij op zaterdag 08 oktober een Hillywood Pride Safari.

Verspreid door Hilversum zullen er acties en activiteiten zijn van onder meer ondernemers en organisaties die de LHBTIQ+ community een warm hart toedragen.

Stichting Gooi en Vecht Inclusief zal voor bezoekers een overzicht bieden van alle activiteiten die op 08 oktober samen 1 grote Hillywood Pride Safari vormen. Zorg dat jouw actie of activiteit erbij zit en toon je solidariteit met LHBTIQ+ inclusiviteit!

Enkele andere activiteiten die tijdens deze middag zullen plaatsvinden zijn de Uitreiking van de Gooische Rainbow Award aan iemand die zich sterk maakt voor de Rainbow Community en de Ludieke publiekstrekker ‘Handtaswerpen’.

We hopen vooral dat ondernemers en organisaties met een actie of activiteit laten zien dat de Rainbow Community van harte welkom (en veilig) is. Onze stichting kan voorzien in Rainbow vlaggen. Als horecaondernemer kun je wellicht een speciaal drankje aanbieden. Als winkelier kun je bijvoorbeeld een etalage in regenboogkleuren inrichten.

Contact

Wil je even van gedachten wisselen wat jij kan aanbieden? Of heb je gelijk al een briljant plan dat je wil aanbieden? Neem contact op via info@gooienvechtinclusief.nl

Onze website: https://gooienvechtinclusief.nl/

Meer over stichting Gooi en Vecht Inclusief

Stichting Gooi & Vecht Inclusief maakt zich sterk voor de Rainbow Community in de Gooi & Vechtstreek. We willen bereiken dat iedereen, ongeacht gender of seksuele oriëntatie, zich vrij voelt om overal zichzelf te zijn. Onder inclusief verstaan we ook dat we niemand uitsluiten, op welke grond dan ook. De stichting zet juist een stap extra voor mensen die nog niet of niet meer bij machte zijn voor zichzelf op te komen, bijvoorbeeld jongeren en ouderen. Waar nodig komen we in actie.

Het grootste deel van onze aandacht besteden we aan activiteiten ten behoeve van de Rainbow Community zelf. We streven als stichting naar verbinding en zichtbaarheid, zowel binnen de Rainbow Community als binnen de maatschappij.

We organiseren jaarlijks een groot evenement zoals de Rainbow Week, ieder kwartaal een wisselende activiteit en maandelijks repeterende activiteiten.

What's your reaction?
5Smile1Boos0LOL0Droevig6Love
Over ons
Stichting Gooi & Vecht Inclusief zet zich in de Gooi- en Vechtstreek in voor een brede invulling van het lokale regenboogbeleid om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen te verbeteren. De stichting bestaat uit vrijwilligers en betrokken mensen die activiteiten organiseren en mensen verbinden om bij te dragen aan een gelijke toekomst voor iedereen.
Stichting Gooi & Vecht Inclusief © 2022.