Skip to content Skip to footer

Vrijwilligers

Op 15 juni 2021 werd de oprichting van de stichting Gooi en Vecht Inclusief bekend gemaakt tijdens een livestream uitzending vanuit café Brabant in de talkshow ‘Koffie Verkeerd’.

De doelstelling van de stichting Gooi en Vecht Inclusief is: invulling van lokaal regenboogbeleid ter bevordering van de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen in de Gooi- en Vechtstreek. Het ontplooien van activiteiten ter bevordering van het regenboogbeleid. Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

We doen dit in een leuk team van veel vrijwilligers en betrokkenen. Als je jezelf wilt aanmelden als vrijwilliger, kun je een mail sturen naar info@gooienvechtinclusief.nl. We nemen dan contact op met je om te bespreken waar je je allemaal voor in kunt zetten, samen met ons.

Bij elk evenement staat vermeldt waar en of je voor toegang moet reserveren of betalen. Stichting Gooi- en Vecht Inclusief verkoop zelf geen kaarten, maar verwijst je door naar de betreffende site of vermeldt de  contactgegevens.

Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger, kun je een mail sturen naar info@gooienvechtinclusief.nl. We nemen dan contact op met je om te bespreken waar je je allemaal voor in kunt zetten, samen met ons.

Wil je als ondernemer, organisatie of particulier activiteiten onder de aandacht brengen? Meld je actie aan via communicatie@gooienvechtinclusief.nl

What's your reaction?
0Smile0Boos1LOL0Droevig5Love
Over ons
Stichting Gooi & Vecht Inclusief zet zich in de Gooi- en Vechtstreek in voor een brede invulling van het lokale regenboogbeleid om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen te verbeteren. De stichting bestaat uit vrijwilligers en betrokken mensen die activiteiten organiseren en mensen verbinden om bij te dragen aan een gelijke toekomst voor iedereen.
Stichting Gooi & Vecht Inclusief © 2022.