Skip to content Skip to footer

Stichting Gooi en Vecht Inclusief
Op 15 juni 2021 werd de oprichting van de stichting Gooi en Vecht Inclusief bekend gemaakt tijdens een livestream uitzending vanuit café Brabant in de talkshow ‘Koffie Verkeerd’. Hilversum blijft als Regenboog gemeente de nieuwe Stichting Gooi en Vecht Inclusief steunen, maar wel meer op de achtergrond.

Onze doelstelling
De doelstelling van de stichting Gooi en Vecht Inclusief is: invulling van lokaal regenboogbeleid ter bevordering van de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen in de Gooi- en Vechtstreek. Het ontplooien van activiteiten ter bevordering van het regenboogbeleid. Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Geslaagde Rainbow week 2021

In de Gooise Rainbow Week stonden er diverse activiteiten op het programma. Dit jaar was er extra aandacht voor de 50+er, de jeugd en de LHBTI-ers met een beperking. Tijdens de Rainbow Week vroegen wij op zoveel mogelijk manieren aandacht voor sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen in de Gooi- en Vechtstreek. Voorgaande twee jaren werd de Rainbow week door de Gemeente Hilversum georganiseerd. Met ingang van dit jaar was de organisatie in handen van de nieuwe Stichting Gooi en Vecht Inclusief.

Ondernemer!

Wil je een activiteit of sponsoring aanmelden: info@gooienvechtinclusief.nl

Onze partners

Over ons
Stichting Gooi & Vecht Inclusief zet zich in de Gooi- en Vechtstreek in voor een brede invulling van het lokale regenboogbeleid om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen te verbeteren. De stichting bestaat uit vrijwilligers en betrokken mensen die activiteiten organiseren en mensen verbinden om bij te dragen aan een gelijke toekomst voor iedereen.
Stichting Gooi & Vecht Inclusief © 2022.