Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gooise Pride month 2024

Dit jaar de hele maand oktober Gooise Pride. Hou ons in de gaten voor meer nieuws!

Rainbow Week 2023

Rainbow week 2022 terugblik

De 4e Gooische Rainbow Week vond plaats in de week van 07 tot en met 15 oktober 2022! Tijdens de Rainbow Week kleurt Hilversum in de regenboogkleuren om onze diversiteit te vieren! 

Na een spectaculaire aftrap met het Rainbow Ball in De Vorstin op 07 oktober vinden er een week lang activiteiten plaats, om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTIQ+ te bevorderen en om aandacht te vragen voor seksuele- en genderdiversiteit en inclusiviteit! Iedereen is welkom!

Stichting Gooi & Vecht Inclusief organiseert de Rainbow Week en activiteiten die ervoor zorgen dat inwoners die zich als LHBTIQ+ identificeren, zichzelf kunnen zijn, kunnen houden van wie zij willen, zich veilig voelen én mee kunnen doen. 

Flyer Flyer Rainbow Week 2022

Over ons
Stichting Gooi & Vecht Inclusief zet zich in de Gooi- en Vechtstreek in voor een brede invulling van het lokale regenboogbeleid om de sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen te verbeteren. De stichting bestaat uit vrijwilligers en betrokken mensen die activiteiten organiseren en mensen verbinden om bij te dragen aan een gelijke toekomst voor iedereen.
Stichting Gooi & Vecht Inclusief © 2024.